Mobil scen för utomhusevent

Stockholms Snabba och Centrala Lopp – Vi hade äran att hjälpa Kungsholmen Runt med mobil scen för tre år i rad (2021, 2022 och 2023). Vår scenvagn stod i “Rålis” – i Rålambshovsparken på Kungsholmen i Centrala Stockholm. Loppet är ett stort utomhusevent, riktig löparfest med tusentals löpare och flera stora varumärke som sponsorer.

Scenvagn: smidig transport och montering

Den mobila scenen var på plats tidigt på morgonen och vi har parkerat direkt till den utsedda platsen. Efter en snabb koll från tävlingsledaren har vi börjat att rigga scenen. Vi är ingen trailerscen som tar flera timmar att rigga: scenen var redo inom en timme. Våra kunder får alltid montering när de hyr scen från theRollingStage.

Ljudteknik – för speaker och prisutdelning

En fördel med theRollingStage är att scenvagnen har inbyggd ljud- och ljusteknik, anpassat till dina behov. Under Kungsholmen runt har tekniken använts för att informera alla deltagare om dagens schema och viktiga info, samt att hjälpa besökare i startområdet att följa loppens gång live. I 2023 Sveriges bästa idrottspeaker  – Jessica Falkman som höll ihop dagen. Scenen är utrustad med trådlösa mikrofoner, headsets, mixer och högtalare.

Vi var på plats under hela dagen och hjälpte med tekniken. Från oss får du scenen alltid med tekniker för ditt event.

Dagen avslutades med prisutdelning, segrare klarade 5 banan med otroliga tider, som vanligt på Kungsholmen Runt.

Scen som skapar värde för sponsorer

Utöver att leverera mobilscen och hjälpa med ljudteknik hade theRollingStage en till väldigt viktig uppgift. Konsumentföreningen Stockholm (KFS) som är namnsponsor för Kungsholmen Runt tog möjligheten och har blivit även scensponsor: stora veporna runt vår scenvagn möjliggör exponering av sponsorer, i detta fall har budskap från KFS ramat in scenen.

Nedrigg

Scenen var borta 30 minuter efter loppets slut, det snabba demonteringen hjälper arrangörer vid tillstånd för allmän plats och logistiken efter eventet.

Tack!

Vi tackar för förtroendet för KFS samt arrangörer av Kungsholmen runt, vi ses nästa år!